cacao ceremonies hero

Cacao ceremonies

Ervaar de hart-openende kracht van rauwe ceremoniële cacao!

Rechtstreeks naar de mogelijkheden

"If you love chocolate... try some raw ceremonial cacao and be amazed!"

Voordelen van rauwe cacao

Cacao boon

Een echte superfood

Rauwe cacao zit boordevol vitaminen, mineralen, gezonde vetten en neurotransmitters die je lichaam en ziel een boost geven.

Verdiep je zien, voelen en ervaren

Food of the Gods

Van oudsher werd rauwe cacao gezien als een heilige drank om in verbinding te komen met het goddelijke.

Cacao opent je hart

Hart opener

Rauwe cacao is zowel fysiek als energetisch een echte hart opener en ondersteunt bij dieper voelen, openen, loslaten, overgave, liefde en verbinden.

Tijdens een cacao ceremonie drink je bewust en met intentie rauwe cacao. Door de heilige ceremoniële setting ga je met de rauwe cacao op een innerlijke helende reis waarbij overtuigingen getransformeerd kunnen worden, gevoelens en/of emoties toegelaten en losgelaten mogen worden en wonden geheeld kunnen worden.

Tijdens een cacao ceremonie drink je bewust en met intentie rauwe cacao.

Door de heilige ceremoniële setting ga je met de rauwe cacao op een innerlijke helende reis waarbij overtuigingen getransformeerd kunnen worden, gevoelens en/of emoties toegelaten en losgelaten mogen worden en wonden geheeld kunnen worden.

De rauwe cacao werkt daarbij als een zacht en subtiel medicijn wat helpt om dieper te voelen, anders te kijken, meer te ervaren. In combinatie met geleide meditatie, beweging, ademwerk en/of healing kun je tot diepere/onbewuste lagen in jezelf komen.

Hoi, mijn naam is Renée!

Ik herinner me nog goed de eerste keer dat ik rauwe ceremoniële cacao dronk. Het was op een bijzondere verjaardag van een dierbare vriendin van me. We dronken de cacao met de intentie om ons hart te open, te verbinden en de liefde te laten stromen (naar die lieve jarige vriendin). 

Ik was meteen verkocht... ik voelde de cacao in mijn lichaam zakken, ik voelde hoe mijn hart zich opende en hoe de energie begon te stromen...

Kort daarna bestelde ik mijn eerste kilo ceremoniële cacao en sindsdien heb ik nagenoeg dagelijks rauwe cacao gedronken. Meestal voor mijn morning practice of meditatie, maar ook in (mijn eigen) cacao ceremonies, als een moment van verbinding voor een event of cursusavond, of gewoon als een fijn momentje van samen met mijn partner in de ochtend.

Hoe meer ik mij ging verdiepen in de rauwe cacao hoe meer ik ging ontdekken dat we het hier hebben over een bijzonder medicijn. En ook, dat rauwe cacao, van een hele andere orde is dan de chocolade die we allemaal wel kennen... De Latijnse naam voor cacao is Theobroma, wat voedsel van de goden betekent wat wel duidelijk maakt dat het over een bijzonder goedje gaat waar we bewust en integer mee om mogen gaan.

Heel graag wil ik ook jou kennis laten maken met de bijzondere en helende kracht van cacao. 

Aanbod


Waaruit bestaat een Cacao ceremonie?

Begrijpen cacao

1. Energetisch space openen

Omdat we werken met een heilig medicijn maar ook omdat het openen van ons hart een bepaalde kwetsbaarheid met zich meebrengt is het belangrijk om te zorgen voor een (energetisch) veilige setting. Hierbij gaat het om helemaal aankomen in het hier en nu, verbinden met jezelf, de ruimte en verbinden met elementen, krachtdieren, engelen, voorouders, teachers enzovoorts.
Intentie zetten cacao

2. Verbinden met de cacao en het zetten van een intentie

Eén van de dingen die een Cacao ceremonie zo ontzettend krachtig maken is het bewust bewust verbinden met de energie van de cacao en het met intentie drinken van de cacao. Hier nodigen we de cacao uit ons te laten voelen, zien en ervaren wat op dit moment van waarde is. Door het zetten van een intentie geef je als het ware je wens of behoefte mee aan de cacao en zal de cacao je hierin ondersteunen.
Cacao drinken

3. Cacao drinken

En dan zijn we toe aan het drinken van de cacao. Hier nemen we uitgebreid te tijd voor. Bewust, slokje voor slokje en langzaam drinken zodat we echt kunnen voelen hoe de cacao op ons inwerkt. 

practice ceremonie

4. Practice

Het drinken van rauwe cacao in ceremoniële setting gaat vrijwel altijd gepaard met een bepaalde practice. Dit kan zijn meditatie, ademwerk, mantra's zingen, beweging (dans/yoga), jounalling of healing. Door de practices is het vaak mogelijk om nog een laagje dieper in je ervaring te zakken.
Sharing circle

5. Sharing circle

Na afloop van de practice is er een gelegenheid om te delen over je ervaring in een sharing circle. Door uit te spreken wat je gezien, gevoeld of ervaren hebt wordt het vaak makkelijker je ervaring te integreren. 
Space cacao

6. Sluiten van de space en de ceremonie

Het is altijd belangrijk om de energetische space die geopend is ook weer te sluiten zodat de overgang terug naar het 'normale' leven gemaakt kan worden. Daarnaast helpt een goede afsluiting bij de multidimensionale integratie van de ervaring.

Gratis Cacao ceremonie

Meld je hier aan om een gratis video met begeleide Cacao ceremonie te ontvangen en ervaar de zachte kracht van rauwe Cacao.
50%
Gratis Cacao ceremonie
Meld je hier aan om de gratis video met begeleide Cacao ceremonie te ontvangen.
Ja je mag me mailen over de gratis Cacao ceremonie en ook andere fijne mails sturen.
Aanmelden
video cacao ceremonie
Minicursus voor de perfecte cacao thuisceremonie
Totale waarde: 127 EUR
Voor slechts: €29,-

Je eigen Cacao ceremonie

Creëer op ieder moment een passende ceremonie voor jouw moment met rauwe cacao en laat je diep raken door dit eeuwenoude medicijn.


Dit is wat je krijgt:

  • Uitleg bij alle stappen van een goede cacao ceremonie
  • Mijn persoonlijke script voor het openen van de ruimte
  • Uitleg over de bereiding van rauwe Cacao
  • Geleide meditaties voor het openen van de ruimte, het zetten van je intentie en het drinken van de cacao.
  • BONUS #1: Een begeleide Cacao ceremonie met Kundalini ademwerk
  • BONUS #2: Een begeleide Cacao ceremonie met Mantra
  • Minimaal 1 jaar onbeperkt toegang