Minicursus voor de perfecte cacao thuisceremonie

Je eigen Cacao ceremonie

Misschien heb je de bijzondere hart-openende kracht van cacao al zelf ervaren of misschien heb je er alleen nog maar over gehoord en ben je nieuwsgierig naar wat cacao voor jou kan betekenen...


Mijn eerste cacao ceremonies herinner ik me als prachtige en bekrachtigende ervaringen. Na mijn eerste ceremonie duurde het niet lang voordat ik mijn eerste eigen ceremoniële cacao bestelde omdat ik de kracht van cacao vaker wilde ervaren en ik niet iedere keer wilde wachten tot de volgende gelegenheid om een ceremonie bij te wonen.

Sindsdien drink ik bijna dagelijks een (dagelijkse)portie cacao en al snel besloot ik een Ceremonie Facilitator Training te gaan volgen. Door kennis en ervaring realiseerde ik me dat ik eigenlijk iedere dag een kleine ceremonie voor mezelf aan het creëren was. Soms lang, soms kort en altijd een bijzonder moment voor mezelf, met cacao.


En dat kan jij nu ook met de minicursus Je eigen Cacao ceremonie.

Niet meer wachten tot de volgende ceremonie die in je agenda past of een beetje in de buurt is, maar een magisch moment met cacao wanneer jij maar wilt!

Cacao opent je hart

Wat ik kan, kun jij ook...

Ook jij kunt leren hoe je (iedere dag) een kleine (of grote) ceremonie voor jezelf kunt creëren. In slechts een paar eenvoudige stappen ben jij klaar voor een magisch moment voor jezelf, of samen met iemand anders natuurlijk.

  • Ervaar de bijzondere hart-openende kracht van ceremoniële cacao thuis en wanneer je maar wilt.
  • Leer welke stappen je moet nemen om ervoor te zorgen dat jouw ervaring veilig en positief is.
  • Verbind je (dagelijks) op een diepere laag met jezelf, je verlangens en je gevoelens.
  • Krijg alle gezondheidsvoordelen van het dagelijks drinken van cacao er als BONUS gratis bij.
  • Verbeter je energie, focus, concentratie en mood.

In de minicursus Je eigen Cacao Ceremonie ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

Begrijpen cacao

Introductie

In het eerste deel van de minicursus leer je wat een (cacao) ceremonie is, waar je op moet letten bij het kiezen van je cacao en wat het beste moment is voor een cacao ceremonie.
Intentie zetten cacao

De voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. In dit gedeelte leer je hoe je je ruimte optimaal geschikt maakt voor de ceremonie, wat de juiste portie is en natuurlijk hoe je de ceremoniële cacao bereidt.
Cacao drinken

De ceremonie

Dit is uiteraard het belangrijkste deel van de minicursus. Ik neem je mee van het openen tot het sluiten van de ceremonie. Met daarbij aandacht voor het zetten van een intentie, het drinken van de cacao en het openen van je hart.
Verdiep je zien, voelen en ervaren

BONUS

  • Cacao ceremonie met ademwerk
  • Cacao ceremonie met mantra

Je eigen Cacao ceremonie

Minicursus voor de perfecte cacao thuisceremonie

Leer alles wat je nodig hebt om jouw reis met rauwe cacao te starten (of te verdiepen...)

Ja, ik wil ook mijn eigen cacao ceremonie thuis!