Ook op zoek naar meer Zelfliefde?

Download gratis deze geleide oefening over de Inner Smile en ervaar de voordelen:

  • Je wordt bewust van spanningen en oordelen
  • Je ontwikkelt zachtheid en compassie
  • Je ervaart minder stress
  • Het versterkt je immuunsysteem
  • Je hebt een tool om je innerlijke criticus te lijf te gaan (door je innerlijke glimlach te oefenen)
  • Je ervaart meer flow en plezier in je leven en gaat stralen van binnenuit
  • BONUS: Je ontvangt ook een verkorte versie waarin je leert hoe je de Inner Smile altijd en overal kunt toepassen
50%
Je bent er bijna!
Vul hier je gegevens in om meteen toegang te krijgen tot de Inner Smile meditatie.
Ja, ik wil ook waardevolle tips per mail ontvangen!
Gratis download
Inner Smile meditatie met tekst
 

Wat anderen zeggen over de Inner Smile Meditatie

‘Wat een fijne oefening om een drukke dag mee te kunnen verwerken en weer thuis te komen bij je eigen energie. Renee begeleidt op een natuurlijke en zeer ontspannende wijze de meditatie waardoor je automatisch meegaat in de reis naar je eigenste binnen, en je met een gevoel van tevredenheid en kalmte weer in het nu aankomt.’
Desiree

Ik vind dat Renee de meditatie erg beeldend uitlegt en het idee van een gezicht dat als een liftje door mijn lijf stroomt en zo elk deel in mij even ziet, vind ik een mooie gebaar om zelfliefde, mbv die innerlijke glimlach, vooral ook op je lijf te richten. 

Ik kon niet voorkomen dat ik ook echt een glimlach op mijn gezicht kreeg. Maar wel in rust. Genieten. Aanrader!

Cathelijn